Taylor Daniel Lautner

Han offrade Kärleken för kroppen




Miljontals kronor på kontot, en enorm stjärnstatus & ett överflöd av muskler. Saken borde vara biff. Ändå kan Taylor inte finna kärleken.



Långhårig nobody till tjejmagnetisk muskelpaket. Mellan ''Twilight'' & ''New moon'' kapades inte bara håret av Taylor, Han tvingades även öka kroppshyddan med 14 kilo inför rollen som varulv & antalet kvinnliga beundrare tycktes växa i takt med musklerna.
 Men för att hålla biffen marinerad krävs ett ständigt penslande som i filmstjärnans liv artar sig genom extrema gympass & en strikt diet där endast mat som kyckling, äggvitor, grönsaker & frukt står på menyn .
Det sägs att denna typ av asketism som fick förra årets förhållande med sångerskan Taylor Swift, 20, att ta slut nästan lika fort som han i filmen förvandlades till varulv.
- Lautner är ett hälsofreak medan Swift är helt tvärt om. De bråkade ofta om var de skulle äta & de enda de kunde komma överens till var sushi, säger en källa enligt tidningen National Enquirer.
Men om fröken Swift aldrig uppskattade hans svarvade figur råder det långt ifrån brist på andra tjejer som skulle yla sig hesa för att så kalla sig Mrs Lautner. Framför allt inte när han serveras i kombination med ett bankkonto som gör det möjligt att byta ut sin framtida livsförbrukning av toarullar mot en bunt sedlar, om man nu skulle vilja det.



De bråkade ofta om vad de skulle äta

Ändå brottas Taylor med svårigheten att hitta en partner som passar in i den till synes enkla mall som han målat upp för sin framtida flickvän.
- Det är väldigt viktigt att hon kan släppa loss, vara sig själv & ha roligt, säger han i en interljuv.


Han flirtade med Dakota

Den senaste månaden har det dock börjat cirkulera rykten om att han har hittat just ett sådant flickvänsmaterial i motspelerskan Dakota Fanning, 16. Enligt flera källor ska de ha flirtat med varandra under inspelningar av ''Eclipse'' & ögonlocksaktiviteten nådde sin kulmen när Taylor närvarade vid filmpremiären av ''The Runaways'' där Dakota & Kristen Stewart, 20, Spelar huvudrollerna.
-Taylor Flirtade med Dakota hela kvällen. Han hördes säga till Kristen att han tycker att Dakota är söt, säger en källa till tidningen Twist.

 





förlåt för fel stavningar !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0